středa 28. prosince 2016

Soutěž o knihu Něco si přej

Nedávno jsem měla jedinečnou šanci recenozovat knihu české autorky Terezy Barvíkové, Něco si přej ( recenzi najdete zde). Námět knihy se mi velice líbil, a proto jsem se rozhdola společně s holkama s projektu Podporujeme české autory, že knihou uděláme radost zase někomu dalšímu.


Knihu, kterou nabízím v tomto výběrovém řízení jsem dostala jako recenzní výtisk od projektu Podporujeme časké autory a s jejich souhlasem se kniha dostane do rukou někomu, komu se snad zalíbí. Jediné co musíte udělat je napsat do komentářu NÁZEV BLOGU a napsat váš NÁZOR na knihy začínajících autorů ( jak se Vám líbí, podporujete, cokoliv co vás napadne)

Výherce vyberu 8.1. 2017 ( vyhlášení)

 Tereza Barvíkoví - Něco si přej
Anotace: 
Když mají dva náctiletí sourozenci hádek svých rodičů dost, nepřejí si nic jiného, než někam zmizet. Nikdy by je však nenapadlo, že se jejich přání může stát skutečností. Ellie a její mladší bratr Oliver se přemisťují v čase zpátky do minulosti. Z povzdálí přihlížejí mnoha historickým milníkům a setkávají se se zajímavými lidmi. Přesto, že se s každým skokem vzdalují svému původnímu životu, snaží se za každou cenu dostat zpátky domů. Mohou vůbec přežít dva mladiství v úplně jiné době? Jak ovlivní jejich touhu po domově půvabná vesničanka Leonie? A jak silné je sourozenecké pouto? 
Nakladatelství: Nová Forma
Rok vydání: 2016
Žánr: Dobrodružství, Sci-fi a fantasy
Počet stran: 160
Vazba: brožovaná

Chcete-li se účastnit, prosím, pročtěte si pečlivě podmínky Projektu podporujeme české autory . 


V případě výhry budeme rádi za recenzi na knihu. Knihu si můžete ponechat anebo zase poskytkout někomu dalšímu.

17 komentářů:

  1. Jupí, když jsem viděla, že je soutěž o tuhle knihu doopravdy jsem vypískla nadšením! Já jsem se totiž na blogu podporujeme české autory také zúčastnila 3. výběrového řízení o tuto knížku, ale nevyšlo mi to.
    Byla bych doopravdy velmi nadšená, kdyby se knížka nakonec dostala i ke mě a já měla možnost napsat recenzi :) Tvoje recenze se mi moc líbila!
    Co se týče mě a českých autorů, chci je vše možně podporovat! Poslední dobou českých knih všímám více než obvykle, protože je na knize od českého autora jedna velká výhoda. Když je kniha přeložena z jiného jazyka, její překladatel, jí vlastně znovu přepisuje, ale tak knihu čtete přímo od samotného autora. A samozřejmě, že když jsem z Česka, chci podpořit naše spisovatele! Aktuálně začínám číst Copatou mámu, která je také od české autorky Barbory Bečvářové. A chystám se psát recenzi Šárce Pospíšilové na její dětskou knížku Splétač snů.
    Byla bych moc ráda, kdybych měla možnost na tuhle knihu napsat recenzi, protože si jí chci moc přečíst! Miluji knihy s cestou časem a jsem si jistá, že bych si tuhle knihu zamilovala.
    Tohle je můj blog. :) http://knihomolka-alyss.blogspot.cz/
    (nedávno jsem se stěhovala z blog.cz na blogger :D
    Jsem ráda, že knihu zase pošleš dál!
    Alyssana :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě je fajn, že autorka má už i další knížku! Moc jí fandím. :)

      Vymazat
    2. Ahoj, viděla jsem tvůj komentář a chtěla bych moc poděkovat za podporu :) I když se setkávám i s negativní odezvou na knihu, psát chci dál a takové komentáře pro mě znamenají strašně moc, takže děkuji :)
      Tereza Barvíková

      Vymazat
    3. Určitě pište dál a já se vás budu i nadále snažit podporovat jako všechny české autory :-) Jednou bych taky chtěla vydat knížku a vím, že je to není jednoduchá věc. Fandím všem, kteří mají dost odvahy na to, aby to dotáhly až do konce. Moc mě potěšilo, že jste si všimla mého komentáře.
      Přeji hodně štěstí s dalšími knížkami!
      Alyssana

      Vymazat
    4. Děkuji. Ve vydání knihy rozhodně fandím a držím palce :) Kdyžtak na facebooku mám profil Tereza Barvíková - autorka, kde občas dávám novinky a i nějaké básničky, co píši a podobně. Tak kdyby byl zájem :)

      Vymazat
    5. Děkuji :) Váš Facebook je super! Už jsem vás začala sledovat.

      Vymazat
    6. Terezko děkuji moc za odezvu. Mě se kniha celkem líbila a jsem ráda, že i přes negativní kritiky chceš psát dál :) Sama píšu jen jsem neměla odvahu vyjíz t kůží na trh, za to tě velmi obdivuji :) :D

      Vymazat
    7. :) To já moc děkuji za podporu. Jsem ráda, že se kniha líbila a že se dostane zase dál. A třeba i motivuje někoho k vydání vlastní knihy.
      Tereza Barvíková

      Vymazat
  2. http://knihomolkanamaterske.blogspot.cz/?m=1

    Ja miluji nase zacinajici autory, coz dokazuje i knizni hromadka, ktera se mi tu posledni dobou zvetsuje. A nejen to, zacala jsem i hlidat startovac, abych je mohla podporit. Tuhle knihu uz mam v hledacku nejaky cas a kdyz to nevyjde, tak si ji pak koupim. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavá soutěž, ale nemám blog...

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám blog, ale kniha nevypadá špatně :-)
    Ráda bych měla nový přírustek v knihovničce! (recenzi můžu dát na fb...)
    Můj e-mail: klarka.kralovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím, o knihu zájem nemám jen bych chtěla podotknout, že ve Vašich příspěvcích se vyskytuje velké množství chyb ve formě preťuků a také naprosto nečeštinářské krkolomné věty. Kazí to celkový dojem a občas je to až nepříjemné ke čtení. Neberte to jako kritiku nebo hate, jen radu na čem zapracovat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji mockrát :) Vím o tom a usilovně na tom pracuji. Snažím se každou chybu opravit, ale jak se říká žadný učený z nebe nespadl, ale snažím se zlepšovat. Věřím, že s každým příspěvkem to bude lepší.
      Děkuji moc za upozornění, budu dávat větší pozor.

      Vymazat
  6. Kdy bude vyhlášení? Můžu se zůřastniT?????????????????,

    OdpovědětVymazat
  7. Oficiálně ukončuji soutěž. Moc děkuji za přízpěvky :) Vyhlášení bude během dnešního večera. Vzhledem ke svému odjezdu do zahraničí trochu nestíhám, tak se moc omlouvám :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vyhlášení výsledků
    http://terezasbibliotheca.blogspot.cz/2017/01/vyhlaseni-viteze-souteze-o-knihu-neco.html

    OdpovědětVymazat

Oblíbené příspěvky